Craiova s-a calificat în optimile Cupei României-FanCourier

Handbaliștii craioveni au câștigat partida din 16-imile Cupei României contra harghitenilor de la HC Szejke Odorhei. Meciul s-a disputat ieri, de la ora 12:00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova. Oltenii s-au impus cu scorul de 36 – 31.
Nu a fost o partidă ușoară, chiar dacă ambele echipe evoluează în divizia a doua a handbalului românesc. Oltenii se pot lăuda cu victoria în fața unei fost câștigătoare de Challange Cup (2015). Handbaliștii
craioveni ocupă locul 2 în Seria C a Diviziei A, cu 6 puncte după primele etape, în timp ce HC Odorhei se află pe locul 4 în Seria D, cu 4 puncte  acumulate.
Universitatea Craiova: Gheorghiță, Lupitu – Luntraru 7, Ianași 7, A.Păun 7, Ciorogaru 5, Gușatu 5, , Iovănescu 5, Mănescu, Rușeanu, M.Păun, Zaritchi.
Brigada formată din constănțenii Ionuț Cazan și Gesur Suliman au împărți dreptatea pe parchet, iar Radu Chirvase a fost observatorul din partea Federației Române de Handbal.
Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu UCB Tg. Jiu din ultima etapă din turul Diviziei A – Seria C. Partida este programată marți, 23 octombrie, de la ora 12.00.

Populare

Recomandări