miercuri, aprilie 17, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Peste 500 de joburi, disponibile la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Circa 550 de joburi sunt disponibile la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va fi organizată vineri la Târgu-Jiu.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Gorj, atât absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ, pot beneficia de sprijin financiar oferit în condiţiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, salariaţii AJOFM Gorj au desfăşurat şi desfăşoară în continuare acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă, a menţionat sursa citată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura vineri, începând cu ora 10,00, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi”.

Politica