sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost aprobată modificarea Programului Operaţional Regional pentru România

Corina Creţu, comisarul european pentru politică regională, a aprobat, miercuri, modificarea Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020 pentru România, astfel încât fondurile alocate ţării noastre să poată fi folosite mai eficient.

CE a anunțat printr-un comunicat că, printre modificări se numără şi faptul că vechiul Program Operaţional „Iniţiativa pentru IMM-uri” va deveni parte a POR, beneficiind de o realocare de peste 150 milioane de euro.

Mai mult, 72,5 milioane de euro sunt realocate acum către axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale, pentru a finanţa achiziţia de ambulanţe şi echipamente medicale, aceste investiţii urmând să asigure pe viitor o mai bună gestionare a urgenţelor medicale, permiţând, în acelaşi timp, accesul egal al populaţiei la servicii de asistenţă medicală şi prim-ajutor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În perioada 2014 – 2020, România beneficiază de un sprijin financiar din partea UE de peste 22 de miliarde de euro prin politica de coeziune, din care 6,86 miliarde de euro sunt alocate POR.

Politica