vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova, debut cu victorie în noua ediție a LNBM

Meciul dintre Dinamo și SCM U Craiova s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 89-95. Baschetbaliștii din Bănie au debutat cu dreptul în noua ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin.
Antrenorul baschetbaliștilor craioveni s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi și imediat după ce partida cu Dinamo s-a încheiat, Aco Todorov și-a îndreptat gândul spre următorul meci.
„Un meci greu, așa cum ne așteptam. Sunt mulțumit că toți băieții s-au mobilizat și au tratat meciul cu maximă seriozitate. Sper ca echipa să crească de la meci la meci, iar acum ne gândim, deja, la următorul meci, joc care va reprezenta și debutul oficial în noul sezon
competițional în fața propriilor noștri suporteri”, a spus Aco Todorov. Pentru SCMU au jucat și eu marcat: P. TROUPE (C) – 14 p, G. GAJOVIC – 23 p, B. POPA, I. MIJAJLOVIC – 19 p, J. BOONE – 18 p; A. CASALE – 2 p, I. BERCEANU – 2 p, S. IONESCU – 1 p, M. CURRY – 12 p, A. RADUKIC – 4 p.
Rezultatul obținut de craioveni a fost pe măsura declarațiilor dinaintea meciului, atunci când managerul sportiv al echipei de baschet a SCM U Craiova, Marius Toma, spunea că echipa de baschet trebuie să țină steagul sus: „La Craiova se dorește permanent să fim pe primele locuri la orice sport. În acest moment avem o echipă de volei extrem de puternică, una de handbal extrem de puternică și în același timp trebuie să ținem steagul sus și la baschet”.
În următoarea rundă, SCM U Craiova primește vizita celor de la CSU Sibiu. Oltenii vor disputa meciul cu numărul doi în LNBM, chiar dacă va fi etapa a treia. Trupa din Bănie a stat un meci, pentru că bucureștenii de la Steaua au cerut amânarea partidei.
Sursă foto: U Craiova Baschet Fans

Politica