miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima rundă, prima victorie pentru voleibaliștii craioveni

Echipa de volei masculin a SCM U Craiova s-a impus în fața celor de la U Cluj, scor 3-1 (25-27, 25-23, 25-21, 25-21). Partida a avut loc sâmbătă seară, în Sala Polivalentă din Bănie. Oltenii nu au avut un meci ușor, dar au reușit să obțină un rezultat pozitiv în fața a aproape 300 de spectatori.
Pentru SCM U Craiova au evoluat: Milivojevic, Olteanu, Georgescu, Diaconescu, Lică, Halilovic, Călin, Lupu, Imhoff, Majstorovic, Filip, Teleleu, Ene. Lică s-a accidentat și a fost nevoit să urmărească jumătate din meci de pe bancă, cu o pungă de gheață pe genunchiul stâng. Astăzi, jucătorul Craiovei va efectua anumite investigații medicale și va afla cât de gravă este accidentarea. U Cluj i-a înfruntat pe olteni cu: Soloc, Râpeanu, Negrean, Pașcan, Voinea, Borota, Someșan.
Pentru Craiova urmează partida din Cupa României, pe terenul celor de la CSM București, miercuri, 17 octombrie, de la ora 17.00. În campionat, voleibaliștii de la SCM vor da piept cu ACS Volei Municipal Zalău, sâmbătă, 20 octombrie.
Foto: scmcraiova.ro

Politica