joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Butelia problematică. Explozie într-un bloc din Severin, o femeie a fost rănită

Explozie de butelie într-un bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin. Proprietara apartamentului a suferit arsuri grave la față și la mâini. Duminică, în jurul orei prânzului, butelia problematică a explodat. Norocul femeii a fost că doi pompieri care erau în timpul liber au observat geamul de la bucătărie spart, ca urmare a unei explozii. În urma exploziei s-a produs un incendiu în bucătăria apartamentului.
Incendiul a fost stins de cei doi pompieri aflați în timpul liber, care au salvat-o pe femeie și au anunțat autoritățile. Aceștia au urcat în apartament, au întrerupt curentul și au scos-o pe proprietară din focar, acționând cu trei stingătoare pentru stingerea incendiului.
Detaşamentul de Pompieri Drobeta a intervenit duminică, în jurul orei 11:30, la o explozie de butelie, urmată de un incendiu într-un apartament de pe Bulevardul Splai Mihai Viteazul, la Blocul M1. Victima a fost conștientă și a fost transportată la spital. De altfel,
în urma exploziei, structura blocului nu a fost afectată, însă șapte autoturisme au avut de suferit. Pompierii efectuează cercetări la fața locului.

Politica