Vâlcea a câștigat din nou în fața vedetelor de la CSM București

SCM Rm. Vâlcea a obținut o victorie extrem de importantă, scor 22-19, contra campioanei CSM București. Partida s-a disputat în cadrul etapei cu numărul cinci din Liga Florilor, în Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

Se poate spune că trupa din Vâlcea a avut un înger păzitor. Portarul naționalei de tineret, Diana Ciucă, a părat nu mai puțin de 5 aruncări de la 7 metri, două chiar în fața Cristinei Neagu. SCM Rm. Vâlcea: SCM: Dumanska, Ciuca, Blazek – Glibko 9, Bacaoanu 2, Florica 2, Vasileusakaya 2, Petrovic 2, Vieira 1, Gavrila 1, Popa 1, Lopez 1, Fenandez 1, Khouildi, Badea, Craiu. Antrenori: Florin Pera (principal), Mia Radoi, Ildiko Barbu

Formația vâlceană a obținut cea de-a doua victorie consecutivă în confruntările cu CSM București, după ce pe 25 august câștiga Supercupa României, tot în Polivalenta din Capitală, după o victorie cu scorul de 33-31 (12-10, 21-21, 26- 26). Meciul a avut patru reprize de prelungiri. 

SCM Râmnicu Vâlcea rămâne singura echipă cu maximum de puncte după cinci etape în Liga Națională.

Populare

Recomandări

Scenariile „noul preşedinte”: Mircea Geoană, marele favorit la alegerile prezidențiale din 2024

Mircea Geoană ar câștiga alegerile prezidențiale din 2024 în...

Președintele CNCD, despre interzicerea femeilor la Mănăstirea Frăsinei: ”Sunt lucruri care țin de organizarea internă a cultului respectiv”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a...

Un copil de 7 ani, internat cu o boală extrem de rară

Un copil în vârstă de 7 ani care suferă...

VIDEO/ Mehedinți. Mașină în flăcări

Cu puțin timp în urmă, un echipaj de pompieri...