vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a scăpat de plata unui salariu imens!

CSU Craiova a făcut o economie de câteva zeci de mii de euro grație bunăvoinței lui Fausto Rossi. Prezentat ca un super-jucător, cu pedigree de Juventus Torino, Fausto Rossi a stat mai mult accidentat în Bănie. Și a stat pe un salariu consistent, de cel puțin 10.000 de euro lunar. Mijlocașul a jucat doar 7 partide într-un an și câteva luni cât a avut contract cu formația olteană. 5 în campionat și 2 în preliminariile europene cu AC Milan, contabilizând în total 289 de minute. Ultima apariție pentru formația craioveană datează de mai bine de un an, din septembrie 2017, în remiza 2-2 cu Dinamo de la Severin. Din startul sezonului actual jucătorul a fost anunțat că nu mai intră în vederile primei echipe, drept urmare a fost trimis la satelit.
Ieri, finanțatorul grupării oltene a răsuflat ușurat: Rossi a acceptat să pună capăt corvoadei. Drept urmare, clubul s-a grăbit să anunțe pe facebook: „Clubul Universiteatea Craiova și fotbalistul Fausto Rossi au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Fausto și îi dorim mult succes în viitor!” Este puțin probabil ca Fausto Rossi să nu își găsească un angajament rapid, altfel nu ar fi
plecat de la Craiova. În vară, presa italiană scria că de serviciile sale sunt interesate trei formații din Serie B: Ascoli, Padova și Salernitana.

Politica