sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înscrieri pentru Târgul de Crăciun

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea anunță că organizează, în perioada 1 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, Târgul ”Decembrie Magic” în Scuarul Mircea cel Bătrân, comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă urmând să se facă în cele 28 de chioşcuri comerciale din lemn puse la dispoziţia comercianţilor de municipalitate.

Cei care vor să își vândă marfa la acest târg trebuie să se înscrie la Primărie în perioada 15 octombrie – 10 noiembrie.

Înscrierea se face prin completarea unei cereri-tip şi înregistrarea acesteia la registratura Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. Pentru a fi validă, cererea trebuie însoţită de: documentele comerciantului: certificat de înregistrare, certificat constatator, atestat de producător, după caz; documentul de înregistrare sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, în cazul comercializării de produse agroalimentare, respectiv, pentru activităţi de alimentaţie publică; fotografii şi alte materiale de prezentare a produselor comercializate; experienţele anterioare la târguri similare (dacă este cazul).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Selecţia cererilor şi modul de organizare a târgului sunt cuprinse în Regulamentul aprobat prin HCL nr. 303/2018”, informează Primăria Râmnicului.

Politica