joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a băgat soția cu capul în găleata plină cu ciment

Un gorjean din localitatea Godinești este anchetat după ce și-a agresat soția. Supărat pe nevastă că a greşit compoziţia mortarului pe care urma să-l folosească la nişte reparaţii în gospodărie, bărbatul a băgat-o pe femeie cu capul în găleata cu ciment.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, sub influența alcoolului, s-a apucat de reparații în gospodărie. La un moment dat, i-a spus femeii să pregătească o găleată cu mortar. Supărat de modul în care femeia a pregătit amestecul, bărbatul a reacționat. A băgat-o pe soție cu capul în compoziție. Apoi a spălat-o pe cap, după care a alergat-o prin curtea casei. În fugă, femeia s-a împiedicat şi şi-a rupt un picior.

Sora femeii a povestit îngrozită : „Toată noaptea a alergat-o. N-a lăsat-o deloc să doarmă. A început să spargă sobele, a pus-o să care moloz. A bătut-o ca să-i pună să mănânce. Astăzi (vineri, 28 septembrie) o înmuie întâi cu capul în mortar, după care o băgă la chiuvetă, o spălă şi, udă leoarcă, fugi de el. Și o alergă. Ea, uitându-se în spate, căzu. Nu ştiu cum călcă cu piciorul. O văzu picată, dar pentru că ea strigase la vecini, el fugi înapoi. Se duse până la vecini în genunchi şi o legă vecinul cu o cârpă. Are piciorul fisurat, e rupt osul”, potrivit Pandurul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rudele femeii spun că nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. Sora victimei a mai adăugat „Bea şi e nebun. Acum câţiva ani a dat foc la clăi. E nebun. Când bea un pic, turbează. A avut nişte purcei, i-a tăiat, aşa, aiurea. Abia au venit din Italia. Și acolo, tot aşa i-a făcut. Dormea prin seră, o alerga, o bătea. Numai chinuită a fost, săraca” . Cei doi soți au împreună doi băieți majori care sunt plecați în Anglia la muncă.

Vecinii au alertat autoritățile, iar o ambulanță a transportat-o pe femeie la spitalul din Târgu- Jiu, pentru îngrijiri medicale. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru violențe în familie.

Politica