sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Craiova îi ajută pe craioveni să redescopere ciclismul!

Craiovenii au ocazia să descopere sau să redescopere ciclismul. CSM Craiova organizează selecții pentru toate categoriile, fie pentru amatori, începător sau avansați în acest sport. Activitatea sportivilor se poate desfășura în Parcul „Nicolae Romanescu”, iar oficialii clubului sportiv au în vedere organizarea unor concursuri săptămânale.

Dacă una dintre plăcerile tale e să mergi cu bicicleta, plimbările pe cele două roți îți oferă o senzație de bine sau ești deja un pasionat înrăit și participi la concursuri de ciclism te putem ajuta să explorezi mai mult această disciplină provocatoare. CSM Craiova organizează selecții pentru toate categoriile, fie că ești amator, începător sau avansat în ale ciclismului”, se arată în comunicatul CSM Craiova.

Ciclismul nu este un ceva nou pentru olteni. În cadrul Clubului Sportiv Municipal Craiova exista deja o secție dedicată acestui fenomen. Noua inițiativă le oferă craiovenilor șansa de a redescoperii acest sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La Craiova există deja o secție dedicată ciclismului. Acum, noi vrem să-i ajutăm pe oameni să redescopere acest sport și să-i aducem în număr cât mai mare. Activitățile se pot desfășura în parc, iar vârsta nu este o problemă. Oricine se poate înscrie. Ne gândim să organizăm și concursuri la final se săptămână”, a declarat Viorel Chiliban, antrenor de ciclism în cadrul clubului sportiv.

Politica