miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bănia, invitată să facă mișcare! Oltenii au participat la „CRAIOVA SportFEST”, ediția a V-a

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj a organizat „CRAIOVA SportFEST”, ediția a V-a. Primăria Municipiului Craiova și cluburile sportive din Bănie și-au oferit sprijinul, iar duminică, 16 septembrie 2018, oameni de toate vârstele au avut ocazia să asiste la o serie de activități sportive, menite să promoveze un stil de viață cât mai sănătos.

Evenimentul s-a desfășurat între orele 10:00 – 19:00, timp în care oltenii au fost martorii unor demonstrații ale practicanților din diverse ramuri sportive, pentru a putea observa cum se desfășoară un antrenament. Demonstrațiile au fost făcute de sportivii și antrenori craioveni de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis, tenis de masă, badminton, escaladă, șah, lupte, karate, judo, arte marțiale, box, scrimă, tir cu arcul și fitness-aerobic. Spectatorii au avut acces la un loc special amenajat unde au avut ocazia să experimenteze plimbarea cu bicicleta electrică.

Oltenii și-au arătat și în acest an interesul pentru sport. Potrivit oficialilor DJST Dolj, ediția cu numărul cinci a „CRAIOVA SportFEST” a prezentat un interes mai mare decât în anii precedenți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Suntem la a V-a ediție, iar îmbunătățirile se văd de la an la an. Lumea vine în număr din ce în ce mai mare, chiar dacă spațiul în care se desfășoară evenimentul a fost restrâns. Avem și noutăți precum bicicletele electrice și poligonul de airsoft. În ceea ce privește cheltuielile, acestea nu au fost mari. Organizarea evenimentului ne-a costat undeva la 10.000 de lei, sumă în care intră și micile premii pe care le oferim copiilor. O minge, un trofeu, în funcție de sportul la care participă. Am strâns mulți voluntari, dar am fost susținuți și de parteneri. Scopul nostru este de a promova mișcarea”, a spus Origen Staicu, directorul executiv DJST Dolj.

 

Politica