Caracal. Clinica pentru soldați va fi, de fapt, pentru toți cetățenii

Clinica medicală pe care Ministerul Apărării o amenajează, la Caracal, într-o clădire de patrimoniu va deservi şi populaţia civilă, potrivit autorităţilor locale.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că potrivit documentelor oficiale transmise de Ministerul Apărării, la serviciile clinicii medicale vor putea apela inclusiv cetăţenii de rând ai oraşului, nu doar soldaţii americani şi români, cantonaţi în sudul României.

Consilierii locali din Caracal şi-au dat deja acordul pentru transmiterea imobilului din domeniul public al municipiului oltean în cel al statului, în vederea dării în administrare Ministerului Apărării Naţionale. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunţat, în urmă cu aproximativ o lună, planurile ministerului pentru imobilul din Caracal.

„Vedem totul în ansamblu, nu doar investiţiile de aici de la Brigada Multinaţională, dar şi investiţii pe care le facem la batalionul care este la Caracal. Tot la Caracal, am anunţat că vom prelua de la primărie un spaţiu care a fost cândva o policlinică a Ministerului Apărării Naţionale şi vom face un ambulatoriu extrem de modern pentru a putea deservi nevoile Brigăzii”, declara Fifor.

Populare

Recomandări

“Merry Christmas”: Primul SMS din istorie împlinește 30 de ani

S-au împlinit 30 de ani de când a fost...

Programul Rabla pentru Electrocasnice: De luni începe selectarea voucherelor

Selectarea voucherelor în prima etapă a Programului Rabla pentru...

New Yorkul caută un „țar al șobolanilor”

Biroul primarului Eric Adams caută un „director de atenuare...