Caracal. Clinica pentru soldați va fi, de fapt, pentru toți cetățenii

Clinica medicală pe care Ministerul Apărării o amenajează, la Caracal, într-o clădire de patrimoniu va deservi şi populaţia civilă, potrivit autorităţilor locale.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că potrivit documentelor oficiale transmise de Ministerul Apărării, la serviciile clinicii medicale vor putea apela inclusiv cetăţenii de rând ai oraşului, nu doar soldaţii americani şi români, cantonaţi în sudul României.

Consilierii locali din Caracal şi-au dat deja acordul pentru transmiterea imobilului din domeniul public al municipiului oltean în cel al statului, în vederea dării în administrare Ministerului Apărării Naţionale. Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunţat, în urmă cu aproximativ o lună, planurile ministerului pentru imobilul din Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vedem totul în ansamblu, nu doar investiţiile de aici de la Brigada Multinaţională, dar şi investiţii pe care le facem la batalionul care este la Caracal. Tot la Caracal, am anunţat că vom prelua de la primărie un spaţiu care a fost cândva o policlinică a Ministerului Apărării Naţionale şi vom face un ambulatoriu extrem de modern pentru a putea deservi nevoile Brigăzii”, declara Fifor.

Populare

Recomandări

Grav accident în Mehedinți. Două persoane au murit

Un grav accident de circulație a avut loc în...

Pictor în uniformă de jandarm

Un jandarm din Mehedinți reușește să îmbine meseria de...

Cod galben de vreme rea în jumătate de țară

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis două alerte...

Doljeni prinși beți la volan de către polițiști

Doi doljeni au fost prinși de oamenii legii beți...