sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia nu face nicio concesie: un nou jucător exclus din lot!

Rezultatele întârzie să apară, iar situația este din ce în ce mai tensionată în tabăra alb-albastră.
După ce a pierdut Supercupa, a fost eliminată din Europa, iar în campionat a înregistrat rezultate dezarmante, Craiova trece prin cea mai proastă perioadă de la preluarea echipei de către italianul Devis Mangia. Atmosfera din lot e una extrem de tensionată, iar jucătorii zboară de la prima echipă în ritm alert.
După Nicolai Calancea, Miodrag Mitrovic, Hristo Zlatinski și Fausto Rossi, un nou jucător a făcut pasul înapoi de la prima spre cea de-a doua echipă a clubului alb-albastru. Răzvan Popa a fost scos din lot de Devis Mangia. Nu doar evoluțiile sub așteptări au fost cele care l-au retrogradat pe fundașul care a trecut pe la Inter Milano ori Real Zaragoza, ci în special faptul că a ripostat la criticile aduse de antrenor, susține Fanatik.ro.
Răzvan Popa a ajuns la U Craiova 1948 CS pe 30 iunie 2017 din postura de jucător liber de contract şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Fundaşul a jucat în 2 meciuri pentru echipa naţională a României U21, iar pe parcursul carierei a mai evoluat la echipe precum FCSB U21, Sportul Studenţesc, Inter U19, Real Zaragoza, Burgos CF şi U Craiova 1948 CS.

Politica