vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comentatorul Mititelu a făcut show: „Ce anemic e Calu când aplaudă!”

FC U Craiova a debutat cu dreptul în Liga a III-a, însă spectacolul a fost asigurat de patron, care a comentat meciul pe net. Cum a recunoscut Mititelu că a fost la pauză la vestiare!
După ce și-a organizat singur „o conferință de presă”, în sensul că a făcut pe reporterul și le-a luat interviuri angajaților săi Fane Stoica, Mădălin Ciucă și Eduard Dina, în weekend, Adrian Mititelu a fost comentator sportiv pentru un canal de youtube ce a transmis partida.
Comentariul patronului – reporter de teren a fost presărat cu o grămadă de bâlbe. Încă din start, a spus că adversarii au fost misterioși și nu i-au pasat lista cu jucătorii: “E greu să identific cine a luat galben, pentru că nimeni nu a vrut să ne dea lista cu numerele jucătorilor adverşi. Parcă le e teamă că vrem să le furăm fotbaliştii. Îmi cer scuze pentru telespectatorii care sunt interesaţi de echipa adversă, dar chiar nu ştiu să le spun numele”.
Patronul-reporter s-a arătat extrem de nemulțumit de evoluția angajaților în crampoane: “Construim arhaic, cu mingi lungi, ca pe vremea lui Jean Garabet, Jean Pădureanu și alte legende între ghilimele. N-am avut nicio ocazie” sau “Raicea… Dă, bă, și tu drumul la minge!”. Părtinitor, Mititelu o vede în ațe la un atac al oltenilor: “Centrare, GOL! Aaa, pardon! Îmi cer scuze, am văzut mingea în poartă”, însă ar fi ridicat clar fanionul în direcția de atac a argeșenilor: “Fu ofsaid. Eu așa am văzut. Cât pe-aici să aibă ocazie mare cei de la Bradu”. La pauză, indirect, Mititelu a recunoscut că a coborât la cabine: „A fost Florin Costea la vestiare să-i încurajeze pe băieți”.
Mititelu: „Nu că aș avea ceva cu maghiarii…”
Ștefan Koveri a deschis scorul în startul reprizei secunde. Reacția comentatorului: “Goool, Kovari. A crescut la Oradea şi deși are nume maghiar, nu are nimic…  nu că aş avea ceva cu… Chiar sunt susținător al nației maghiare. Kovari e ardelean get beget. Născut la Iași.” Patronul a încurcat și numărul cu care a jucat Julius Wobay, 77 cu 33: “Dacă Sabin Lupu ar lua şi mingea când fuge, ar fi cel mai bun. Poartă numărul 33 în onoarea unuia dintre cei mai buni jucători ai noştri, Julius Wobay”. Și încheie apoteotic misiunea:  “Ce anemic e Calu când aplaudă. Hai, mă, calule! Se vede că nu a mai fost la vreo echipă cu suporteri!”

Politica