joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un portar cu experiență a ajuns la Craiova

Oficialii clubului craiovean au mai transferat un jucător pe postul de portar, deși îl aduseseră deja în această vară pe italianul Pigliacelli care a demonstrat că se poate impune ca titlular prin evoluțiile pe care le-a avut până acum. Totuși, Devis Mangia a considerat că mai are nevoie de concurență pe acest post, iar clubul craiovean a anunțat ieri oficializarea transferului lui Edi Stăncioiu, un portar de 37 de ani cu o experiență vastă în prima ligă a fotbalului românesc, care era liber de contract. Acesta și-a început cariera la Sportul Studențesc, de unde a plecat în 2006 la CFR Cluj.

Nouă trofee a adunat Stăncioiu în cariera sa

După opt ani petrecuţi la echipa din Gruia, Stăncioiu s-a transferat la ASA Târgu Mureş, iar după alte două sezoane a semnat pentru FCSB, unde a strâns cinci meciuri în doi ani. La capitolul palmares, Stăncioiu nu stă deloc rău. Portarul a cucerit în cariera sa trei titluri în Liga 1, trei Cupe ale României și trei Supercupe ale României. A bifat 214 meciuri în Liga 1, opt în Liga Campionilor și patru în Europa League. La naționala României portarul a evoluat o singură dată pe 31 mai 2008 într-un joc amical contra lui Muntenegru, pe care tricolorii l-au câștigat cu 4-0.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Concurență pe postul de portar la CSU

Odată cu venirea lui Edi Stăncioiu, concurența între buturi va crește. Laurențiu Popescu și Mirko Pigliacelli erau cei doi portari din lotul Craiovei care se luptau pentru un loc de titular până la venirea lui Stăncioiu. Italianul Pigliacelli a fost titular în toate jocurile oficiale ale formației craiovene din acest sezon, pentru tânărul Laurențiu Popescu fiind greu să îi pună probleme acestuia. Dar cu venirea lui Edi Stăncioiu titularizarea constantă a lui Pigliacelli poate fi pusă la îndoială. Concurența este una pozitivă, care îi va face pe cei trei portari ai Craiovei să se pregătească serios pentru a fi între buturi în meciurile oficiale.

Politica