ALDE Dolj: Agenda cetățenilor este și agenda noastră

Deputatul Ion Cupă, Vicepreședinte național ALDE: ”Escaladarea conflictului politic prin suspendarea președintelui ar da câștig de cauză opoziției. Cred că trebuie evitată o asemenea capcană 

 

Se impun o analiză serioasă și o decizie limpede cu privire la oportunitatea suspendării președintelui, mai ales în contextul în care România va prelua din ianuarie președinția consiliului UE. Acest subiect al suspendării nu trebuie să mai fie un cap de afiș în dezbaterea publică.

România are nevoie de stabilitate politică iar guvernul și parlamentul trebuie centrate pe agenda de priorități economice și sociale ale cetățenilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preocuparea noastră este de a promova în stagiunea de toamnă o serie de proiecte de lege care să ajute la consolidarea dezvoltării economice și la sprijinirea capitalului românesc. Numai așa putem aduce mai multă bunăstare în viața românilor. Vom discuta strategia parlamentară pe 28 august în structurile centrale de conducere ale partidului.

Nu cred că escaladarea conflictului cu palatul Cotroceni ar folosi PSD și ALDE. Dimpotrivă, este evident că PNL@Co  sunt cei interesați de spiralarea conflictului în speranța că vor extrage din acesta capital politic și poate chiar acces la putere înainte de alegeri. Este o capcană ce trebuie evitată”, apreciază deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

ALDE consideră că marea majoritate a românilor vor cântări corect realizările economice și sociale ale guvernării noastre și nu vor vota în 2020 în funcție de numărul episoadelor  ”războiului” dintre palate.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

  

Populare

Recomandări

Grefierii protestează în faţa sediului ÎCCJ

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial organizează,...

LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 11.12 – 17.12.2023 – DOLJ

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului...

Lisabona, aleasă capitală europeană a inovării

Comisia Europeană a înmânat, săptămâna trecută, premiile pentru cele...

România, lovită din nou de un val de aer rece. Anunțul ANM

România este lovită de un nou val de aer...