vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Omagiu lui Costică Ștefănescu

Fostul căpitan al Universității Craiova, Costică Ștefănescu, care s-a stins din viață în urmă cu cinci ani, a fost comemorat, luni seara, pe stadionul Ion Oblemenco, înaintea debutului partidei dintre CSU și Concordia Chiajna.
În memoria sa s-a ținut un moment de reculegere, iar la final, craiovenii aflați în tribune l-au aplaudat pe cel care a fost căpitan al echipei lor de suflet.
„Universitatea nu-și va uita niciodată Căpitanul care a condus-o spre marile performanțe. Supranumit „Ministrul Apărării“, Costică Ștefănescu a ajuns la Universitatea Craiova în 1973. Primul său sezon în alb-albastru a însemnat și primul titlu de campioană al Universității. Costică Ștefănescu a fost căpitanul alb-albaștrilor mai bine de un deceniu, în cea mai glorioasă perioadă a clubului nostru. A purtat tricoul Științei între anii 1973-1986. Are 490 de meciuri în Liga 1 și 19 goluri, precum și 66 selecții în naționala României. A câștigat trei titluri de campion cu Universitatea și de patru ori a ridicat Cupa României”, au transmis reprezentanții CSU.

Politica