joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Strehaia. Cu armele în podul casei

Aproape 100 de cartușe cu glonț, dar și două pistoale au fost găsite în podul unei case din Strehaia, Mehedinți.
Cel care a făcut descoperirea este proprietarul, un bărbat de 65 ani. Omul, renova acoperișul casei, veche de 150 ani și care i-a fost lăsată moștenire, când a văzut muniția sub o grindă.

Bărbatul a anunțat imediat poliția.

„Specialiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal. Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de muniţie si cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns muniția acolo și de cine a fost ascunsă, dar și ce vechime are. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica