joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Promoție pe „Oblemenco”: două meciuri la preț de unul! Oltenii nu se înghesuie!

Cu prețuri mai mari ca la Leipzig, conducerea clubului craiovean a recurs la un artificiu de marketing: le oferă fanilor intrare gratuită la Chiajna dacă sunt pe stadion la meciul din Europa League.

Dacă un bilet la meciul tur, din Germania, i-a costat pe suporterii craioveni 10 euro, la partida de pe Oblemenco doar dacă vor sta la peluze plătesc mai puțin. În rest sunt prețuri prohibitive. La tribuna a doua ar da aproape 18 euro pe tichetul de acces pe stadion. Prețurile mari, dar și prestația modestă a echipei în partida tur, în urma căreia toți analiștii sportivi au tras concluzia că doar o minune ar putea întoarce soarta calificării, i-au determinat pe craioveni să nu se bată pe biletele de acces la meci. Potrivit schemei de pe Eventim.ro, nici 25% dintre locuri nu erau ocupate azi, la prânz.

Clubul craiovean a recurs la o strategie interesantă de marketing pentru a-i determina pe fani să accepte să plătească mai mult decât în Germania, în ciuda discrepanței dintre puterea economică a celor două țări. Fanii care vin cu Leipzig pot intra gratuit cu Chiajna. Astfel, meciul CSU Craiova – Chiajna ar putea fi primul în care Primăria Craiova câștigă zero lei pentru utilizarea arenei „Ion Oblemenco”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a-i aduce pe olteni la stadion, conducerea CSU Craiova a recurs la aceeași tactică de dinaintea meciului cu AC Milan, anunțând că nu vinde drepturile de televizare ale partidei. Și acum le-a transmis fanilor prin canalele media de la București că partida nu va fi televizată, deci nu poate fi văzută decât live pe stadion.

Eurosport Germania anunță că dă meciul!

Pe site-un său, Eurosport Germania anunță că va da LIVE partida de pe Oblemenco, dintre CSU Craiova și RB Leipzig. Cum presa centrală din România a anunțat că sunt șanse minuscule să fie televizat, rezultă că este posibil ca meciul să nu fie produs de nicio televiziune. În acest caz este plauzibil ca Eurosport doar să anunțe în timp real pe site-ul propriu evenimentele de la meci.

Politica