joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FC U Craiova a transferat 7 juniori!

În actuala stagiune din Liga a III-a, echipele sunt obligate de regulament să aibă în teren un jucător U21 și doi U20. În aceste condiții, sub comanda lui Fane Stoica au aterizat nu mai puțin de 7 juniori. Aceștia sunt portarii Adrian Angeru și Caludiu Chindriș, fundașul central Andrei Gherghina, mijlocașii Laurențiu Moț, Mihai Pătrașcu, Ioan Tătulea și Samuel Zmță, ultimul junior fiind deținut în coproprietate cu Brescia.

Primul meci oficial în noua stagiune pentru FC U Craiova va fi miercuri, 15 august, de la ora 17:30. Trupa lui Fane Stoica va întâlni CSM Slatina, în fazele incipiente ale Cupei României. Partida este programată la Slatina. De altfel, la începutul lunii, craiovenii au disputat un joc amical cu echipa lui Verdeș, pierdut cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de veteranul Gabi Precup.

La data de 17 august, la ora 13:30, va fi stabilit țintarul Ligii a III-a pentru sezonul 2018/2019. Doljul are trei echipe participante în ultimul eșalon național: satelitul lui CS Universitatea Craiova, pregătit de Dragoș Bon, Filiașiul Maximului Silviu Lung și FC U Craiova, antrenată de Fan Stoica. Campionatul va începe la data de 24 august.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica