miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii de 10, premiați de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea

Cei șase absolvenți ai unităților de învățământ vâlcene, care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru clasa a VIII-a din anul 2018 și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, au fost premiați de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ).
Festivitatea de premiere a avut loc miercuri la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.
Inspectorul școlar general al ISJ Vâlcea, Andra Bică,  i-a felicitat pe absolvenții, părinții, profesorii și directorii unităților școlare pentru rezultatele obținute, apreciind creșterea valorică a calității învățământului vâlcean, scrie voceavalcii.
„Consider că recunoaşterea performanţelor copiilor reprezintă o prioritate pentru conducerea Inspectoratului Școlar Vâlcea. Din dorinţa de a crea şi stimula mediul competiţional cât mai amplu, dar şi de fair-play în rândul elevilor, am dorit să-i premiem pe elevii din Vâlcea care au obținut nota maximă atât Evaluarea Națională, cât și la examenul de Bacalaureat”, a declarat Andra Bică, inspector școlar general al ISJ Vâlcea.
Prin decizie a Guvernului, elevii cu media zece la Evaluarea Națională au primit câte un stimulent financiar în valoare de 1.000 de lei, în timp ce absolvenții de liceu cu zece la la Bacalaureat au primit câte 3. 000 de lei.

Politica