vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șase luni cu mortul în casă, pentru pensie

Pentru 900 lei pe lună, a stat mai bine de o jumătate de an cu tatăl mort în casă. S-a întâmplat în Mehedinți, în satul Dănceu. 
Un bărbat, de 69 ani, din Dăneceu, Mehedinți, și-a ținut tatăl mort în casă mai bine de șase luni. Aceasta, pentru a-i încasa pensia de 900 lei și el fiind beneficiarul unei pensii de 600 lei. În cele din urmă, situația a fost descoperită de poștaș, care, marți, i-a spus bărbatului că nu îi dă banii din pensie până nu vorbește cu tatăl său, întrucât nu îl mai văzuse de anul trecut.
Bărbatul i-a spus că bătrânul, de 89 ani, doarme și nu trebuie deranjat. Poștașul a mers la Poliție. Când oamenii legii au ajuns la poarta sa, bărbatul de 69 ani a scos un cuțit și s-a rănit în zona abdomenului, rana nefiind însă una serioasă.
Polițiștii au descoperit că bătrânul era decedat, trupul său fiind în stare avansată de putrefacție. Cadavrul, care se afla pe un pat, dintr-o bucătărie anexă, fusese acoperit cu mai multe haine și pături, pentru ca mirosul să nu se propage. Anchetatorii suspectează că bărbatul ar fi murit în urmă cu cel puțin o jumătate de an, însă momentul decesului urmează a fi stabilit printr-o expertiză a medicilor legiști. Aceștia ar urma să determine și dacă moartea bătrânului a survenit din cauze naturale, ori ar fi vorba despre o crimă.

Politica