vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rossi și Zlatinski, împachetați spre echipa a doua!

Pentru a le face loc noilor sosiți Fedele și Cicâldău, dar și juniorilor care sunt promovați obsesiv, veteranii echipei au fost expediați sub comanda lui Bon.

Fausto Rossi și Hristo Zlatinski au ajuns în ultimul an de contract cu CSU Craiova. Clubul, prevăzător, a adus întăriri pe posturile lor. Iar jucătorii au fost anunțați că sunt liberi să-și găsească echipe, clubul oltean neavând nicio pretenție financiară. Până atunci, pentru a se menține în formă, au fost trimiși să se antreneze cu echipa secundă.

Astfel, Fausto Rossi, mijlocașul care a evoluat pentru Juventus, iar vara trecută a ajuns în Bănie, va merge la echipa a doua a clubului unde va fi antrenat de Dragoș Bon, care îi are deja prezenți sub comandă pe alți doi fotbaliști cu nume: Hristo Zlatinski și Nicolai Calancea. Rossi nu mai intră în vederile lui Devis Mangia. Fotbalistul a stat mai mult accidentat, iar salariul lui este printre cele mai mari de la echipă. În aceeași postură se află și Calancea. Portarul a fost și el trimis la echipa secundă. Situația lui Zlatinski este puțin diferită. Bulgarul nu este mulțumit cu poziția de rezervă, el jucând foarte puțin în acest start de sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Vine și Răzvan Popa la CSU II?

Răzvan Popa are probleme, mai nou, și riscă să-și piardă postul de titular. Devis Mangia a avut o reacție nervoasă la adresa fotbalistului, iar acesta a ripostat verbal, susține gsp.ro. Dacă și fundașul va ajunge la echipa secundă, atunci oltenii se pot lăuda cu o echipă de top în Liga a treia, care ar putea să țintească promovarea. De altfel, accederea în Liga a II-a este un obiectiv ascuns al conducerii clubului oltean.

Politica