sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Schimb de linii la mijlocul terenului: pleacă Zlatinski, vine Fedele!

Bulgarul Zlatinski este a patra despărțire importantă, după Băluță, Gustavo și Screciu. Pe locul său se vor bate Cicâldău și Fedele.

 

Căpitanul din finala Cupei României, Hristo Zlatinski, a anunțat conducerea clubului că nu mai dorește să continue la Craiova. Directorul de imagine, Gică Craioveanu, a comentat: Ne-a ajutat enorm ca jucător, eu îi mulţumesc foarte mult pentru tot ce a făcut. A fost foarte important în istoria recentă a clubului”.

Oltenii s-au mișcat rapid pe piața transferurilor și l-au adus pe Matteo Fedele, jucător aflat sub contract cu Foggia. La fel ca Mitriță, Pigliacelli, și Fedele vine sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune de transfer definitiv. Jucătorul este descris astfel de craioveni: „Născut pe data de 20 iulie 1992 în Lausanne, noul mijlocaș central al echipei noastre are o talie de 1,85 m. și este un fotbalist de picior drept. Cotat în acest moment la 350.000 EUR, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com, acesta și-a petrecut junioratul în curțile unor echipe de tradiție cum ar fi Lille sau FC Sion. Acesta și-a trecut în palmares Cupa Elveției în anul 2015 alături de FC Sion. Elvețianul Fedele a evoluat pe parcursul carierei de fotbalist profesionist la echipe precum FC Sion (27 de meciuri  și un gol marcat), Grasshopers (12 meciuri), Carpi (11 meciuri), Bari (25 de meciuri și 4 goluri marcate), Foggia (9 meciuri) și Cesena (14 meciuri și un gol marcat). Matteo a bifat 49 de partide în Serie B, 38 de jocuri în prima ligă a Elveției și 8 meciuri în Serie A. În sezonul competițional 2017 – 2018 a evoluat în 23 de partide din Serie B, reușind să marcheze un gol pentru Cesena. Matteo a debutat pentru Naționala Under-21 a Elveției pe data 4 septembrie 2014, în meciul cu reprezentativa similară a Ucrainei, meci contând pentru calificarea la Campionatul European Under-21”. El va purta numărul 20.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica