joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căutat de autoritățile germane, prins la Porțile de Fier

Un bucureștean, de 38 ani, căutat de autoritățile din Germania pentru infracțiuni contra siguranței și ordinii publice a fost prins de polițiștii de frontieră mehedințeni în timp ce intra în țară.
„În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, din judeţul Mehedinţi, s-a prezentat în data de 5 august, în jurul orei 12,00, pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român V.M., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti, călătorind cu un autoturism Mercedes, înmatriculat în Spania. Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, alertă emisă de autorităţile germane în data de 20.07.2018, pentru săvârşirea de  infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice”, după cum au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.
Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi și urmează a fi extrădat.

Politica