sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marele regret al lui Mihai Rotaru: Din păcate, eu nu am varianta de „nimeni la meci”!

Dacă ieri v-am prezentat scrisoarea lui Rotaru pentru fani, azi o traducem pe pasaje. Din cele scrise, se înțelege că patronul CSU Craiova nu ar mai veni în secunda doi la stadion dacă ar fi în locul suporterilor.

 

Mihai Rotaru, patronul grupării craiovene din Liga 1, a scris un comunicat, de această dată semnat, pe site-ul oficial al clubului. Din titlul „Când câștigi, ești a tuturor. Când pierzi, ești numai a noastră” se poate trage lesne concluzia că patronul clubului de fotbal din Bănie consideră că publicul oltean este unul de rezultat, întrucât când echipa pierde îi rămân alături doar el și angajații clubului.

Scrisoarea începe cu prezentarea realizărilor cincinale. Într-un preambul, cu echipa pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, Rotaru vorbește de „redobândirea demnității Universității și a suporterilor săi”. Apoi începe să bifeze obiectivele atinse: Cupa, prezența pe podium (care de-a lungul istoriei fotbalului oltenesc nu a fost vreodată o realizare, ci doar acum), jucătorii selecționați la Națională, prezența masivă a suporterilor generată, în opinia noastră, de construirea stradionului și încă vreo 2 realizări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apoi le explică, hazliu, suporterilor de ce trebuie să cumpere abonamente: pentru ca business-ul său să crească în valoare, de la an la an. Și cine știe, poate va fi listat la bursă, cum s-a promis după un an de existență a clubului. Le mai spune suporterilor că a băgat în club 13,5 milioane de euro și că nu are de gând să ridice profitul decât în momentul în care acesta va fi substanțial, prin calificarea echipei în grupele Ligii Campionilor.

Rotaru e și el, ca toată chibițăraia oltenească, dezamăgit de situația în care a ajuns echipa. Regretă că nu are varianta „nimeni la meci”, altfel probabil ar pune-o în practică, însă trebuie să muncească pentru afacerea sa. Și are în vedere, în primul rând: completarea lotului.

În finalul scrisorii le cere jucătorilor ambiție, suporterilor să fie prezenți la meci și zice că el se va strădui să ia cele mai bune decizii.

 

Politica