vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei răniţi, în trei accidente rutiere produse în Mehedinţi

Trei oameni au fost răniţi şi au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse, luni, în Mehedinţi.

Unul dintre acestea s-a petrecut în satul Gemeni. O femeie care traversa neregulamentar strada a fost acroşată de un autoturism. Din fericire, ea nu a suferit răni grave.

La data de 30.07.2018, în jurul orei 18:30, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din satul Gemeni, comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 562 A, în satul Gemeni, din direcţia Gemeni – Dîrvari, a acroşat o persoană de sex feminin, din aceeaşi localitate, ce se angajase în traversarea neregulamentară a drumului judeţean. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului ce a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, arată Poliţia Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot luni, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Pătulele, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Coşbuc, ajuns la inersecţia cu strada Mareşal Averescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE”, a pătruns în intersecţie şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin. Acesta din urmă a fost rănit uşor şi transportat la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin pentru a primi îngrijiri medicale.

Ambii şoferi au fost testaţi cu etilotestul şi s-a stabilit că nu consumaseră alcool. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pe de altă parte, o femeie, de 42 ani, a fost grav rănită după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un altul.

La data de 30.06.2018, ora 07:50, un bărbat în vârstă de 32 de ani din judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Grecescu din Drobeta Turnu Severin, ajuns la intersecţia cu strada Adrian, nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE”, a pătruns în intersecţie şi nu a acordat prioritate e trecere unui alt autoturism condus regulamentar de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 42 de ani, din Drobeta Turnu Severin. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru acordare de îngrijiri medicale”, arată IPJ Mehedinţi.

Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica