joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Razie pe DN 7 A

Acţiune a Poliţiei Staţiunii Voineasa pentru diminuarea riscului rutier pe Drumul Naţional 7A, pe tronsonul Malaia – Voineasa. Poliţiştii au oprit pentru control 22 de vehicule şi au aplicat celor găsiţi în neregulă amenzi de peste 2.000 de lei.
“Poliţiştii au reţinut două certificate de înmatriculare, pentru lipsa poliţei obligatorii de asigurare şi au înregistrat un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma depistării unui şofer de 49 de ani, cu o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.


Şi poliţiştii din Prundeni au avut o acţiune, atât pentru reducerea riscului producerii de accidente rutiere, cât şi pentru prevenirea faptelor antisociale.
“Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale de peste 2.000 de lei, pe linie rutieră, pentru acte de comerţ ilicit, dar şi în baza Legii 61/1991 privind ordinea publică.
Poliţiştii au confiscat 37 de dispozitive electrice pentru bicicletă, oferite spre vânzare, fără documente de provenienţă, precum şi alte câteva sute de obiecte de uz personal.
S-a acţionat şi pe linia prevenirii extinderii pestei porcine africane, activităţi la care au participat şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea”, a mai arătat Poliţia Vâlcea.

Politica