sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ioniță ar vrea la Craiova, CFR Cluj îl bagă titular!

Atacantul feroviarilor a lăsat să se înțeleagă că dorește transferul în Bănie. Campioana l-a folosit în premieră titular în acest sezon, la Călărași.

 

Atacantul Alexandru Ioniță a postat pe contul de instagram o poză cu un avion pe care scria Craiova. În conjunctura în care media vorbește intens de transferul său la formația olteană, este evident, potrivit fotografiei postate, că și atacantul de 23 de ani o agrează.

Numai că, schimbarea survenită la nivelul băncii tehnice a CFR Cluj pare să-i priască jucătorului, care a revenit în primul 11. În partida de la Călărași, cu nou-promovata Dunărea, încheiată 0-0, Alex Ioniță a fost utilizat 61 de minute, fiind schimbat apoi cu Păun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Fanatik.ro, CSU și CFR Cluj ar fi bătut palma pentru transferul jucătorului. Suma vehiculată este de 1,5 milioane de euro. Însă probleme sunt când vine vorba de salariul jucătorului: acesta cere 25.000 euro, Craiova oferă 12.000, întrucât patronul Mihai Rotaru nu vrea să spargă vestiarul, susține ziarul online. În doar un an petrecut în Gruia, Ioniță a luat deja 2 trofee: campionatul și supercupa.

Politica