vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU îl vrea pe Ioniță, nu și pe Alibec!

Oltenii și-au făcut planurile și au stabilit prioritățile pentru întărirea ofensivei în actuala campanie de transferări.

Președintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a indicat una dintre țintele clubului, într-o intervenție la DigiSport: Ioniţă este un jucător pe care şi-l doreşte orice echipă. Cum să nu ţi-l doreşti pe Ioniţă? Dacă aș spune că nu ne interesează Ioniță, înseamnă că suntem meschini. Ioniță este un jucător valoros, un fotbalist care în prima parte a sezonului regulat a spus foarte mult, după care în 2018 n-a fost o decepție, dar a fost tras inexplicabil pe linie moartă! Un jucător cu asemenea calități să joace foarte puțin… L-am auzit pe Ioniță că a spus că dacă va continua pe drumul acesta, fotbalul pentru el se va termina”.

Popescu a spus însă că nu a demarat tratativele pentru aducerea lui Ioniță: „Faptul că ne place un jucător e una, dar noi nu am iniţiat nicio discuţie cu CFR Cluj. Cei de acolo nu au timp de asta acum, i-am simţit obsedaţi de ideea Champions League încă de la Supercupă. Au fost sub presiune de la meciul cu noi. Era prematur să discuţi de Ioniţă, când ei se gândeau că au cheltuit 12 milioane de euro.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șansele ca Ioniță să ajungă pe Oblemenco sunt aproape nule, dat fiind că CFR Cluj a dat pe el un million de euro și i-a făcut contract până în 2022. În plus, ardelenii l-au demis pe Edi Iordănescu, iar viitorul tehnician l-ar putea considera pe atacantul de 23 de ani o soluție pentru primul 11.

Alibec nu ajunge pe „Oblemenco”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a anunțat că două echipe din prima ligă îl doresc pe Denis Alibec, și nu a negat când s-a spus că una dintre ele e CSU Craiova. Marcel Popescu a venit ieri cu dezmințirea: Nu se pune problema să vină Alibec la Universitatea Craiova! Excludem orice fel de discuții. Faptul că se induce ideea că sunt două echipe din Liga 1, una fiind Craiova, care-l vor pe Alibec, este fals. Mă simt dator față de fani și față de toată lumea să vă spun că Universitatea Craiova nu are nicio intenție în a-l transfera pe Alibec”, a mărturisit Popescu.

Cristea nu e de vânzare!

Realizarea mutării lui Cristea la Craiova pare improbabilă. Poli Iași ține tare de căpitan, pe care-l consideră un simbol al său.

Andrei Cristea este simbolul echipei şi el nu va pleca în altă parte. Oricum, mai are contract încă un an și va semna prelungirea pentru încă unul. Apoi, el va rămâne în staff-ul echipei Politehnica Iaşi. Unde va dori, în cel tehnic sau în cel administrativ”, a declarat Adrian Ambrosie, preşedintele celor de la Poli Iaşi.

Politica