joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nouă profesori de 10 și 11 dascăli cu note sub 1, la examenul de titularizare din acest an

În județul Dolj, după afișarea rezultatelor finale ale examenului de titularizare, nouă profesori au obținut nota 10. Astfel, dacă inițial au fost șase note de 10, numărul acestora a ajuns la nouă, după contestații.

În total, în județul Dolj au fost depuse nu mai puțin de 155 de contestații. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, după afișarea rezultatelor finale, nu mai puțin de 492 de dascăli doljeni au obținut note peste 7.

Numărul lucrărilor cu note între 5 și 6,99 este de 205, 102 profesori luând note mai mici de 5. la polul opus celor nouă cadre didecatice de zece se găsesc 11 candidați ale căror lucrări au punctaj sub 2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Conform calendarului mobilității personalului didactic pentru anul școlar 2018-2019, în data de 25 iulie va avea loc la sediul ISJ Dolj, repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 53 alin. (8), pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

În data de 26 iulie va avea loc repartizarea candidaţilor cu statut de cadre didactice titulare în învățământul preuniversitar anteror înscrierii la concurs, care au obținut media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 53 alin. (8), pe posturi didactice/catedre vacante indiferent de viabilitatea acestora, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

 

Politica