vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu: „Depunem plângere penală împotriva făptuitorului Genoiu Mihai”

Patronul FC U Craiova îl dă în judecată pe primarul Craiovei că nu îl lasă să joace pe Oblemenco.

Sub titlul „Precizare cu privire la Arena OBLEMENCO!”, Adrian Mititelu a făcut anunțul pe contul de facebook: „Așadar, am epuizat căile legale primare, prevăzute de legislație. În zilele următoare avocații clubului vor efectua următoarele demersuri juridice:

– Introducerea unei acțiuni în instanță de contencios – administrativ având capăt de cerere principal OBLIGAȚIA DE A FACE. Cererea vizează obligarea Municipiului Craiova să permită să desfășurăm activitatea pe stadion, în condițiile legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Raportat la tipul de acțiune, avocații estimează o durată a procesului, cuprinsă între 8-10 luni, pentru o soluție definitivă.

– De asemenea, o să depunem o plângere penală pe numele făptuitorilor, respectiv, Genoiu Mihai, primar al Municipiului Craiova, Gâlea Ionuț consilier juridic, pentru săvârșirea a două infracțiuni de Abuz în serviciu și a unei infracțiuni de fals intelectual.
Astfel cu
încălcarea gravă a atribuțiilor de serviciu, cei doi au prejudiciat interesele legitime, garantate de constituție și de lege, producând societății o pagubă certă, ce se perpetuează în timp.
Mai mult, în aceea
și rezoluție infracțională ce doi au produs Municipiului Craiova o pagubă certă cu vătămarea gravă a intereselor publice (neîncasarea de către Municipiu a unei sume de bani importantă) și care se perpetuează în timp.

Cei doi, în opinia noastră, se fac vinovați și de inducerea în eroare a Consilierilor locali cu privire la obiectul și regimul cereri depuse de U Craiova 1948 falsificând starea de fapt și de drept. Vom cere bineînțeles procurorilor să emită ordonanță pentru instituirea măsurilor asigurătorii, pentru prejudiciul creat.

Toate aceste lucruri sunt certe, dovedite și nu pot fi combătute”.

În altă ordine de idei, FC U Craiova ar urma să dispute astăzi, de la ora 19:00, primul meci amical din această vară. Pe terenul celor de la Jiul Rovinari.

Politica