marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tom Jones, spitalizat din cauza unei infecţii

Cântăreţul britanic Tom Jones, în vârstă de 78 de ani, şi-a anulat mai multe concerte după ce a fost spitalizat din cauza unei infecţii bacteriene.

Artistul,  printre ale cărui hituri se numără „It’s Not Unusual” şi „Delilah”, şi-a cerut scuze fanilor, pe platforma de socializare online Twitter, pentru că a fost nevoit să îşi anuleze show-urile şi a spus că speră să îşi continue turneul britanic actual în luna august.

Tom Jones, cu o carieră de peste 50 de ani, a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum „Delilah”, „Mama told me not to come”, „What’s New Pussycat”, „It’s Not Unusual”, „Sex Bomb”, „Thunderball”, „She’s a lady”, „Burning Hell”, „Tower of Song” şi „Hit or Miss”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A câştigat premiu Brit „pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică”, a trofeului Silver Clef pentru toate realizarile sale, a distincţiei Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, a prestigiosului premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Politica