sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sicriu cu oase găsit la margine de drum naţional

Dosar penal pentru profanare de morminte în judeţul Gorj, după ce un sicriu cu oseminte umane a fost găsit pe marginea Drumului Naţional 67, în comuna Leleşti. Descoperirea a fost făcută de drumarii care strângeau gunoaie.

Pe marginea drumului am găsit resturi dintr-un sicriu, este inadmisibil aşa ceva. Au fost găsite resturi din sicriu, haine puse într-un sac. Am anunţat imediat conducerea IPJ că am găsit ceva suspect. Surpriza a fost că, atunci când am vrut să strângem gunoiul, am găsit oseminte. A venit echipa operativă de la Criminalistică. Se fac cercetări. Creştineşte era să-l îngropi la loc, să pui în groapă hainele şi osemintele, blănile respective. Nu ştiu cine sunt aceşti indivizi, care au făcut o asemenea faptă. Descoperirea a fost făcută pe marginea drumului, unde este un rezervor, acolo erau resturile aruncate, la marginea pădurii, nici măcar în pădure. Prea multe păcate se fac”, a declarat, pentru mediafax, Ion Tudor, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

Poliţiştii încearcă să îi găsească pe cei care au aruncat sicriul la marginea drumului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timpul unei acțiuni de ecologizare, pe DN 67 D, între localitățile Târgu Jiu și Lelești, o echipă a Secției Drumuri Naționale Gorj a găsit, lângă partea carosabilă, doi saci de rafie, abandonați, în care se găseau fragmente osoase și alte resturi ce provin de la deshumarea unei persoane și resturi de material lemnos, în stare de putrezire, ce provin de la un sicriu. La locul faptei s-au deplasat ofițeri specializați din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au efectuat cercetarea la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru profanare de morminte.

Politica