joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se deschide piața italiană pentru Devis Mangia!

Bari și Cesena au datorii imense față de foștii jucători și autoritățile locale. Ambele cluburi sunt în faliment și nu au primit licența de a evolua în Serie B, în următoarea stagiune.

AS Bari, grupare înființată acum 110 ani, și Cesena, de 78 de ani în fotbalul din Cizmă, pot deveni istorie. Prost manageriate, cele două cluburi au înregistrat datorii colosale față de proprii jucători și primării, drept urmare au intrat în procedură de faliment. Potrivit reglementărilor sportive din Italia, jucătorii lor ar urma să fie declarați liberi de contract.

În consecință, este plauzibil să fie declanșată vânătoarea după fotbaliști. Celelalte cluburi din Italia se vor buluci pentru a lua jucătorii de valoare de la cele două grupări, iar în această cursă ar putea să intre și CSU Craiova. În special datorită lui Devis Mangia, antrenor bine văzut în Cizmă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În lotul oltenilor se află deja doi italieni: portarul proaspăt transferat Mirko Pigliacelli și Fausto Rossi, mijlocaș care a stat mai mult accidentat. Potrivit presei din Italia pe lista oltenilor s-ar afla și Gianmarco Ingrosso, de la Pisa, din seria a treia. Însă problemele cu care se confruntă Bari și Cesena ar putea să deschidă noi piste pentru formația olteană.

Cei mai bine cotați jucători de la FC Bari 1908 sunt extrema dreaptă Galano (27 de ani), scoțianul Henderson (22 ani) și vârful argentinian Andrada. Jucători de perspectivă sunt portarul Gori, apoi francezul Yebli și localnicii Turi și Panebianco. La Cesena, cei mai bine cotați sunt mijlocașul tunisiano-italian Laribi (27), vârful Dalmonte (20) ori fundașul central italo-ganez Donkor (22). Lotul Cesenei este plin de jucători tineri.

Politica