vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reacțiile fanilor după Supercupa pierdută!

Veniți cu speranțe mari la stadion, suporterii craioveni nu au digerat prea bine eșecul cu CFR Cluj.

Toate ingredientele erau pentru o victorie a oltenilor în partida de sâmbătă seara. Meciul se juca acasă, cu 25.000 de craioveni vulcanici alături, se crease emulația necesară ridicării unui nou trofeu. Fanii au ajuns la stadion plini de speranță, însă după evoluția alb-albaștrilor și rezultat au plecat dezarmați.

Iar frustrarea și-au scris-o pe facebook, chiar pe pagina oficială a clubului: „Cum să vină CFR să te bată pe propriul teren! Veți avea viață grea în campionat!”. „Haos total”, „Bătaie de joc la adresa fanilor. Ăștia nu sunt jucători, păcat!”, „Varză suntem, nu legăm două pase”, „Patroane, o să te omoare oltenii. Ai vândut, dar n-ai adus nimic. Rușine”, „Portar ierbicid, Popa, pământ de flori, mijloc inexistent”, s-au revoltat fanii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O parte dintre cei prezenți pe stadion consideră că echipa a devenit un business, și nimic mai mult: „Nu meritați acești suporteri și public. Cei din conducere fac doar afaceri cu jucători și nu-i interesează performanța. În iarnă pleacă și Bancu cu Mitriță și atunci luptăm pentru evitarea retrogradării. Rușine să vă fie!”

Iar alții anticipează o strategie de transferuri ce va face imposibilă lupta cu CFR Cluj și FCSB: O să aducă Craiova jucători după ce au ratat Supercupa, pentru că după cum joacă echipa și la ce condiție fizică slabă a arătat echipa în repriza a doua, nu știu dacă mai prind play off-ul! Însă clar că ei așteaptă jucători pe gratis, liberi de contract sau care nu-și găsesc echipă. Așa nu se vor putea bate niciodată cu CFR sau Steaua”.

Politica