sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Direcția de Străzi și Iluminat a Primăriei Slatina, în sediu nou

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP) din subordinea Primăriei Slatina se va muta în această vară în noul sediu, fosta clădire a Colegiului Tehnic „Ion Mincu”, după avizul pozitiv al Ministerului Educaţiei privind schimbarea destinaţiei clădirii.

Directorul DASIP, Claudiu Dascălu, a declarat că amenajarea spaţiului este pe ultima sută de metri, totodată fiind aşteptată instalarea unui contor de apă şi a unei centrale telefonice, de către companiile de utilităţi.

Noul sediu DASIP va fi la etajul I al fostului Liceu „Ion Mincu”, partea dinspre terenul de fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Direcţia Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), operatorul transportului public în comun Loctrans şi Dispeceratul Poliţiei Locale îşi vor muta sediile în fosta clădire a Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Slatina. Pentru acest lucru, primăria a avut nevoie de avizul Ministerului Educaţiei.

În urma rezultatelor dezastruoase înregistrate, în ultimii ani la examenul de Bacalaureat, dar şi din cauza numărului scăzut de elevi, primăria a decis desfiinţarea Colegiului Tehnic „Ion Mincu” Slatina, începând cu anul şcolar 2014-2015.

Politica