vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii câştigă procesul cu asociaţii. Decizia nu este definitivă

Pandurii a câştigat, la Tribunalul Gorj, procesul cu asociaţii, instanţa obligându-i să plătească clubului de fotbal aproape două milioane de euro. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.

Tribunalul Gorj a dat câştig de cauză Clubului de Fotbal Pandurii în procesul cu asociaţii. Aceştia trebuie să plătească acum clubului despăgubiri de aproape două milioane euro.

Pandurii se află în procedură de insolvenţă şi este condusă de Marin Golea, în calitate de administrator special, un apropiat al fostului preşedinte al echipei, Marin Condescu, reaminteşte adevărul.ro. Asociaţii s-au angajat să acopere anual fondurile necesare echipei de fotbal, dar nu au făcut-o, astfel că administratorul special i-a acţionat în judecată pe asociaţi, pentru a recupera banii. Procesul a fost câştigat la Tribunal, dar decizia nu este definitivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtele să plătească reclamantului despăgubiri reprezentând contravaloarea cotizaţiei cu dobânda legală şi indicele de inflaţie după cum urmează: – COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA – 6.398.608,88 lei, – CONSILIUL LOCAL TG-JIU – 2.090.028,93 lEI, – CONSILIUL JUDEŢEAN GORJ – 512.303,65 lei, -UNIUNEA SINDICATELOR MINIERE OLTENIA – 414.525,03 lei. Respinge acţiunea faţă de pârâta ARTEGO SA. Obligă pârâţii la 4.000 lei cheltuieli de judecată către reclamant. Cu apel”, se arată în decizia instanţei.

Politica