vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Refuzat de Nemec și Pușcaș, Rotaru se reorientează! Ce vârf a luat în cătare patronul Craiovei!

CS U Craiova a vândut excelent în acest mercato, dar când își dorește să aducă jucători se izbește de refuzuri. Drept urmare, zilnic, conducătorii clubului caută soluții noi.

La capitolul vânzări stă bine formația craioveană din prima ligă. A dat de 5,8 milioane de euro, cel mai bine din Liga 1. La veniri nu strălucește încă precum și-ar dori suporterii. A reinvestit un milion de euro pe Cicâldău, însă fanii vor acoperirea golurilor lăsate de Gustavo și Băluță, golgheterii din sezonul trecut.

Pepiniera, speranța patronului

Policlinica Buna Vestire Craiova

Având în vedere pistele pe care au mers până acum oficialii Craiovei, este clar că principala țintă este un vârf de atac. Asta chiar dacă patronul CS U dădea de înțeles la începutul săptămânii că despărțirile de Gustavo și Băluță nu au lăsat ofensiva slăbită: „Lotul mai are nevoie de unul – doi jucători care să vină în primul 11. Însă mai este un aspect, care ține tot de plecarea lui Gustavo. Noi avem patru jucători tineri extraordinari, credem noi, și toți sunt în față. Dacă Gusti ar fi rămas încă un sezon sigur ar fi blocat un jucător, dacă nu chiar doi”. Speranțele lui Rotaru sunt Mihăilă, Markovic, Burlacu și Baicu.

Nemec și Pușcaș au refuzat Craiova

Însă patronul recunoaște că are nevoie și de un atacant consarat: „Pe Nemec l-am ofertat, nu vrea să vină în România” . Iar următoarea pistă încercată de olteni a fost George Pușcaș, atacantul lui Internazionale Milano. „La Craiova, Puşcaş ar avea tot ce-i trebuie pentru a face un salt important: echipă bună, public focos, performanță”, i s-a transmis lui George prin impresarul său. Răspunsul i-a lăsat mască pe olteni: „Categoric NU în aest moment. Are oferte foarte interesante din Italia”.

Drept pentru care, formația olteană continuă să sondeze piața. Și a ajuns cu reorientarea până în Belgia, la Dorin Rotariu. Brugge vrea să scape de internaționalul român, i-a fixat și prețul de transfer: 2,8 milioane de euro. Prea mult pentru cluburile românești, care caută alte soluții pentru a beneficia de calitățile fostului atacant dinamovist. Craiova și FCSB sunt cluburile care își permit să înceapă negocierile cu belgienii.

Politica