sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șantiere pe mai multe străzi din Târgu Jiu

Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu vor fi modernizate în perioada următoare, lucrările de reabilitare urmând a se derula până în toamna acestui an. Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Târgu Jiu, este vorba despre străzile Șișești, Dumbrava și Șușița și cele din cartierele Narciselor și Iezureni.

Proiectele prevăd nu doar reabilitarea părții carosabile, ci și realizarea unor trotuare, a unor piste de biciclete, căi de acces și marcaje rutiere. De asemenea, câteva străzi din cartierul Narciselor și Iezureni vor avea parte de lucrări de reparații.

Am inclus în program toate străzile la care au fost executate lucrări la rețelele tehnico-edilitare, apă, gaze, electricitate, canalizare, astfel încât să nu mai permitem intervenția pe aceste străzi. Vor fi incluse atât reabilitări cât și executarea unor piste pentru biciclete, căi de acces sau trotuare. Mai avem un program privind modernizarea străzilor din cartierul Narciselor, cele șase străzi unde au fost distribuite loturi pentru tineri, teren gratuit. Mai avem și modernizarea străzilor din cartierul Iezureni, respectiv Stejarului, Paltinului, Arinului și aleile aferente”, a explicat Raul Chiriac, șeful Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica