sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cicâldău: „Cu siguranță este un pas înainte pentru mine!”

Noul decar al CSU Craiova a dat primele declarații în tricoul alb-albastru. Jucătorul originar din Medgidia e încântat că a ajuns în Bănie.

Alexandru Cicâldău a explicat de ce a ales să vină în Bănie: „Am avut ofertă bună de la Craiova și în primul rând fotbalul aici este foarte plăcut, mai ales că sunt acești suporteri incredibili. Mai mulți factori m-au făcut să aleg Craiova. Dacă eu consideram că e un pas înapoi nu mai veneam aici, sunt fericit și cu siguranță este un pas înainte pentru mine. Nu mă compar cu Gustavo sau Băluță, vă spun doar că atunci când va fi nevoie de mine voi da totul pe teren. Sper să o fac cât mai bine”. Jucătorul e de părere că CSU va continua să fie o rampă pentru prima reprezentativă: „Echipa națională rămâne un obiectiv pentru mine. Voi încerca la echipa de club să cresc de la meci la meci, iar dacă voi fi chemat la națională voi da totul”.

Decarul echipei craiovene a fost asaltat de fani pe facebook: „Nu sunt în măsură să vorbesc eu de modul în care arată echipa în momentul de față. Au plecat jucători, am venit eu, dar sunt sigur că vom arăta foarte bine. După ce s-a făcut transferul oficial am primit mesaje pe facebook de la fanii Craiovei, cu gânduri foarte frumoase și nu pot decât să le mulțumesc”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebat și de Mondialul din Rusia, Cicâldău a zis: „Îmi doresc ca Modric să fie ales jucătorul campionatului, mă asemăn foarte mult cu el, ca stil de joc”.

Politica