Tânărul decedat în Olanda va putea fi repatriat

Rafael Angelo Vulpe, tânărul în vârstă de 28 de ani din Bumbești Jiu, care a decedat în Olanda, va fi înmormântat creștinește. Deși familia nu își permitea să îl aducă acasă, peste 300 de persoane au făcut posibil acest lucru, donând diferite sume de bani. Familia lui Rafael estima iniţial că are nevoie de 5.000 de lire, ulterior suma a crescut la 6.000, donaţia fiind oprită la 5.267 lire sterline.

Rafael Vulpe a fost găsit decedat în data de 2 iulie, în localitatea Maastricht din Olanda. Tânărul şi-a petrecut ultimii ani prin străinătate unde lucra în special în domeniul construcţiilor. Potrivit apropiaților, în Olanda ajunsese de puțin timp. În ziua nefastă, tânărul ar fi sărit de pe un pod, două ipoteze fiind luate în calcul de anchetatorii care se ocupă de caz. Una dintre ele ar fi că acesta s-ar fi sinucis. Tânărul şi-a pierdut mama în urmă cu 4 ani şi nu îşi revenise după pierderea suferită, consideră o parte dintre persoanele apropiate familiei. O altă variantă luată în calcul este că Rafael ar fi avut o altercaţie cu nişte polonezi. Autoritățile din Olanda continuă cercetările, urmând a fi dat un răspuns final la toate aceste întrebări. 

Populare

Recomandări

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Aproape 100 de milioane lei, pentru protecția versanților

Aproape 100 de milioane lei vor fi investiți pentru...

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....

Nicușor Bancu, după egalul cu U Cluj: „Când e vorba de Craiova, nu se uită la VAR”

În afara semi-eșecului de la Cluj, oltenii s-au mai...