marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru: „Cred că am făcut o ofertă mai bună decât FCSB pentru Nemec”

Patronul CSU Craiova a intrat în competiție cu Gigi Becali pentru semnătura atacantului slovac. Mihai Rotaru zice că l-a bătut ca ofertă pe latifundiarul din Pipera, ce i-a pus pe masă lui Nemec 20.000 euro.

Mihai Rotaru a intrat în direct la ProX, unde a dezvăluit că l-a curtat pe atacantul Adam Nemec, ultima oară la Dinamo.

Pe Nemec l-am ofertat, da. Nu vrea să vină în România. Eu cred că am făcut o ofertă mai bună decât FCSB pentru Nemec, a spus Rotaru la Ora exacta în sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ultima ofertă a lui Becali: 100.000 euro la semnătură și salariu de 20.000 de euro. Cu alte cuvinte, dacă ar fi acceptat oferta CSU, Nemec ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din lotul lui Mangia.

După ce i-a vândut pe Băluță, Gustavo și Screciu, patronul juveților a liniștit fanii, transmițând că Mitriță și Bancu nu vor părăsi echipa: 100% Mitriță rămâne. Bancu nu pleacă, ne-a spus că vrea să continue la Craiova. Lui Băluță i-am promis din iarnă că îl vom lăsa să plece. Pe Cicâldău l-am vrut de mult timp, de 6 luni, l-am urmărit. Am insistat, așa cum a zis și Gică Hagi, Craiova a fost exasperant de insistentă”.

Un alt mesaj transmis de patron suporterilor a fost că va continua achizițiile: „Vom mai face transferuri, dar nu vrem să facem telenovele pe subiectul ăsta, vom anunța atunci când se rezolvă. Nu vă pot spune pe ce posturi ne întărim, dar suntem interesați să mai facem achiziții.

George Pușcaș, variantă de rezervă

CSU a rămas cu lacune mari în ofensivă, după vânzările lui Băluță și Gustavo. Din tridentul fantastic din sezonul trecut a rămas doar Alexandru Mitriță. Pista Nemec fiind abandonată, oltenii s-au reorientat spre George Pușcaș de la Inter Milano. Telekomsport susține că gruparea craioveană vrea să-l împrumute, în vreme ce Inter vrea să scape definitiv de internaționalul român, căruia i-a fixat și prețul: 2,8 milioane de euro. În campionatul trecut, Pușcaș a dat 10 goluri în 31 de meciuri pentru Benevento și Novara, grupări la care a jucat sub formă de împrumut.

Oltenii au oficializat plecarea lui Gustavo

Luni la prima oră, craiovenii au postat pe site-ul oficial un comunicat în care anunță despărțirea de Gustavo Vagenin.

Aflat în ultimul an de contract, mijlocașul Gustavo Di Mauro a decis să răspundă unei noi provocări și va pleca în China. Clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația chineză Liaoning Whowin pentru transferul definitiv al unuia dintre jucătorii care a făcut parte din echipa ce a adus primul trofeu la Craiova după 25 de ani de așteptare. Gusti, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința în cei doi ani petrecuți la Craiova!”, au postat oltenii pe pagina web.

Politica