vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a V-a. AJF Olt a premiat campionii

Victoria Cezieni este câştigătoarea seriei a III-a a Ligii a V-a. Preşedintele AJF Olt, George Constantinescu, a premiat echipa pregătită de Cristian Năstase. Pe lângă cupă, diplome, medalii şi mingi, campioana verii în seria a III-a a primit şi un echipament complet de joc.

S-a stabilit câştigătoarea seriei a III-a de la nivelul ultimului eşalon fotbalistic judeţean. Victoria Cezieni este echipa care a reuşit să termine actuala stagiune a Ligii a V-a pe primul loc. Ca în fiecare an, AJF Olt în colaborare cu FRF a premiat parcursul bun înregistrat de echipele angrenate în competiţiile organizate de forul fotbalistic judeţean.

Festivitatea de premiere a fost oficializată de George Constantinescu. Preşedintele AJF Olt le-a înmânat celor de la Cezieni cupa, diplomele şi medaliile, dar şi mingi şi un echipament complet de joc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

AJF Olt va premia toate cele patru câştigătoare ale Ligii a V-a. În seria I, pe primul loc se află Avântul Oporelu, în seria a II-a lupta se dă între Viitorul Leoteşti şi Oboga, iar în seria a IV-a câştigătoarea se va decide dintre Tia Mare şi Corabia.

Politica