vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atac la președinte: Marcel Popescu, scuipat și înjurat în Bănie? Ce zice Poliția!

Andrei Preda a susținut că l-ar fi agresat fizic pe Marcel Popescu într-un solar din Craiova. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Nu este săptămână fără scandal în Bănie! Andrei Preda, Gogoașă pentru anturaj, a povestit în presa centrală că l-ar fi atacat pe Marcel Popescu, președintele clubului din prima ligă. „L-am prins la solar. A vorbit urât prin oraș despre mine și l-am prins acolo. L-am scuipat, l-am luat de ureche. Am intrat peste el în solar, dar s-a închis acolo. El merge mereu la solar din câte știu eu. Avea și niște obiecte dubioase cu el, cine știe ce făcea pe acolo. Poliția n-a venit”, a spus Preda.
Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Poliției din Craiova, zice că nu există raportat un astfel de eveniment: „În baza noastră de date nu există un asemenea incident, iar Poliția nu se poate autosesiza fără o plângere penală împotriva presupusului agresor. Sigur, dacă această plângere va fi făcută, Poliția va cerceta cazul și va lua toate măsurile legale dacă acestea se vor impune”.
Marcel Popescu nici nu a confirmat, nici nu a infirmat incidentul pentru gsp.ro: „O să vedeți ce voi face. Treaba e simplă, știu ce am de făcut. Dacă a existat incidentul, veți vedea ce se întâmplă, dacă n-a existat, iar o să vedeți ce se întâmplă. Ce-a făcut el ieri e un autodenunț. Voi proceda într-un mod onest și corect, nu la modul murdar”.
Pe grupurile de pe facebook favorabile echipei lui Adrian Mititelu, Gogoașă este lăudat fără perdea: „Bravo, Gogo! Bine i-ai făcut! Și-a căutat asta în fiecare secundă a vieții sale. Nu sunt de acord cu violența fizică sau verbală, dar ne ajunge și nouă”.

Politica