joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adversarii se întăresc, oltenii rămân în expectativă!

Craiova a vândut bine și cam atât, până acum, în mercato. În schimb, adversarii cu care vor lupta pentru trofee fac achiziții pe bandă rulantă.

În startul perioadei de transferuri, U Craiova 1948 Club Sportiv SA a încasat 5 milioane de euro pentru Alexandru Băluță și Vladimir Screciu. În plus, s-a despărțit de Apostol Popov, Simon Măzărache, Andre Santos, Mihai Roman. De primii 3 definitiv, ultimul fiind împrumutat la Botoșani. Totodată, portarii pe care s-a bazat în stagiunea precedentă, Calancea și Mitrovic, nu au făcut deplasarea în cantonament, fiind anunțați de conducere că ar face bine să-și caute noi angajamente. Așadar, se preconizează cel puțin 8 despărțiri. În locul lor, până acum a fost adus portarul Mirko Pigliacelli, din liga a treia italiană.

Internaționali la campioană!

Policlinica Buna Vestire Craiova

În schimb, CFR Cluj, echipa contra căreia oltenii vor disputa Super Cupa României face transferuri pe bandă. Ardelenii l-au achiziționat pe internaționalul maghiar Adam Lang și pe vârful camerunez Robert Ndip Tambe. Stopperul maghiar are 25 de ani şi a evoluat în carieră la echipe precum: Veszprém, Gyor, Videoton, Dijon şi Nancy, iar începând de miercuri este noul fundaş al CFR-ului. În sezonul 2012/2013, la doar 20 de ani, Lang a ieşit campion al Ungariei cu ETO Gyor. Atacantul Robert Ndip Tambe a venit în Gruia după despărțirea de echipa turcă Adana Demirspor, trupă pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă și Campionat. În 2016, Tambe a câștigat alături de reprezentativa țării sale, Camerun, Cupa Africii pe Națiuni. În plus, Cristi Manea a revenit la echipă.

În ultimul amical, scor 0-0 cu gruparea poloneză Wigry Suvalki, Edi Iordănescu a folosit următoarea formulă: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Hoban – Mailat, Culio, Djokovic, Deac – Păun.

Politica