Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Pretendenții la Școala de Jandarmi, așteptați la „psihologic”

Publicat

pe

Candidaţilor înscrişi în vederea susţinerii examenului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni sunt așteptați la testarea psihologică.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt anunță că evaluarea psihologică se va desfăşura în două zile începând cu orele 08.30 la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu” Slatina, str. Cazărmii, nr. 40 în ordinea alfabetică a numelui de familie astfel: luni 09.07.2018 cu candidaţii ale căror nume de familie încep cu litera „A” până la „N”, inclusiv; marţi 10.07.2018 cu candidaţii ale căror nume de familie încep cu litera „O” până la „Z”, inclusiv.

Tabelele nominale cu prezenţa candidaţilor în cele două zile sunt afişate la avizierul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu” Slatina, str. Cazărmii, nr. 40, conform Jandarmeriei Olt.

Candidații trebuie să aibă asupra lor buletinul/cartea de identitate și câte un pix cu mină de culoare albastră.

Este interzis accesul în sala de examinare cu telefoane mobile, aparate de fotografiat/filmat sau alte sisteme de înregistrare. Pentru informaţii suplimentare candidaţii se pot adresa la numerele de telefon 0249/437901 sau 0249/437904, interior 24535”, mai transmite Jandarmeria Olt.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.