joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Descinderi la tâlharii din Râmnicu Vâlcea

Percheziții, în această dimineață, la tâlharii din Râmnicu Vâlcea.  Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea şi Serviciului de Acţiuni Speciale au descins în Râmnicu Vâlcea și au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în municipiu, la locuinţele unor persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 56 de ani, două femei şi doi bărbaţi fiind cercetaţi pentru 2 fapte de tâlhărie calificată.
„În fapt, la data de 13 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, în noaptea de 12 iunie a.c., în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, un bărbat i-ar fi smuls geanta de pe umăr, în care avea telefonul mobil, după care ar fi fugit.
La data de 25 iunie a.c., poliţia a fost sesizată de reprezentanţii Poliţiei Locale cu privire la faptul că, un bărbat de 81 de ani, ar fi fost victima unei tâlhării, comisă în Râmnicu Vâlcea.
Poliţiştii au demarat investigaţiile cu privire la cele două fapte, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, persoanele bănuite fiind identificate şi depistate, potrivit IPJ Vâlcea.
Poliția mai anunță că, în urma percheziţiilor, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, iar cercetările continuă.

Politica