miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slătineanul Sebastian Jecu campion la fotbal tenis, cu Pro Activ Târgovişte

Component al lotului naţional de fotbal tenis, legitimat la echipa Pro Activ Târgovişte, slătineanul Sebastian Jecu a cucerit Cupa României la fotbal tenis. Competiţia s-a desfăşurat la Mamaia, formaţia dâmboviţeană reuşind să cucerească trofeul pentru al doilea an consecutiv.
După susţinerea unui stagiu centralizat ce s-a desfăşurat pe litoral, în weekend, în staţiunea Mamaia, s-a disputat Cupa României la fotbal tenis. Competiţia a fost câştigată pentru al doilea an consecutiv de Pro Activ Târgovişte, echipă sub culorile căreia activează şi slătineanul Sebastian Jecu.
„Pregătirea din cantonamentul de la Mamaia ne-a fost de mare ajutor în câştigarea acestei competiţii. Ne-am dorit mult să câştigăm, având în vedere că Pro Activ Târgovişte este deţinătoarea de anul trecut a Cupei României, Open Cupa României şi a campionatului naţional. Avem ca obiectiv, şi în acest an, câştigarea celor trei competiţii”, a precizat Sebastian Jecu, care în trecut a evoluat pentru Athletic Slatina.
Pro Activ Târgovişte a disputat finala pentru câştigarea trofeului în compania echipei Gombos Târgu Mureş, principala contracandidată şi din campionat.

Politica